Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο ελληνικό κατσικίσιο γάλα και παραδοσιακή καλλιέργεια γιαούρτης. Όλες οι ατομικές συσκευασίες φέρουν προστατευτική μεμβράνη και καπάκι, ενώ οι μεγαλύτερες συσκευασίες προστατεύονται πλήρως με διαφανή μεμβράνη και καπάκι.
Είναι εξαιρετικά εύπεπτο, ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο πεπτικό
Έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λακτόζη από άλλα είδη γιαουρτιού.
Περιέχει προβιοτικά που συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας.
Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.
Παρέχει υψηλή θρεπτική αξία με λιγότερα λιπαρά.
Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες με ευαισθησία στο αγελαδινό γάλα.
Συμβάλλει στη ρύθμιση της χοληστερίνης και της πίεσης, λόγω της φυσικής του σύστασης.
Διατηρείται στο ψυγείο: 0 – 4 °C Προτείνεται κατανάλωση εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραγωγής.